Sütemények
Kávérajongók ezt imádni fogjátok, hiszen a desszert lelke a tejszínes cappucino mousse. Az ismétlődő rétegek között csokoládéval lekezelt piskóta és török mogyoró teszi még izgalmasabbá az ízt. Az édesség tetejét cappucino krém borítja.
Ha szereted Oreot, akkor ez háromszor annyira fog ízleni. Fehér, tej és étcsoki mousse, középen oreo darabokkal megspékelve. Jól hangzik? Azért vigyázat, függést okozhat!
Ha valami egyszerű desszertre vágysz, akkor sajtkrémünk és házias áfonyalekvárunk tökéletes párost alkotnak, amit még egy házi kekszmorzsával spékelünk meg.
Egy kis dolce vita életérzésre vágysz? Akkor az ellenállhatatlanul finom mandulalisztes piskóta nutellával, tejcsokis mandulagrillázsba mártva a te desszerted.
Tavaszváró sütink a képviselő tésztába rejtett mascarponés tejszínes krém egy kis ribizli velővel megspékelve tökéletes egyveleget alkot. A desszert tetejét ropogós barnacukor koronázza meg.
Ha valami különlegesre vágysz, kóstold meg a mandulalisztes csokis piskótára épülő mascarponekrém, majd meggyvelő és legfelül házi gesztenye bomba ízkombináció! Nehéz megállni egy szeletnél!
Igazi csajos desszertünk az unikornis muffin, hiszen cuki és finom. Tripla csoki belül, marcipán kívül.
Nyári kedvenc a málna imádóknak, hiszen málnás mandulás piskóta a süti alapja, de felejthetetlenné teszi a mascarpone krém, amit málnavelővel kombinálunk és a süti teteéről viszont nem hiányozhat a málna díszítés.
Egyik legújabb különlegességünk a sós mogyis torta. Krémesen elegáns élvezetet nyújt a domináns sósmogyorós mascarpone krém, ami linzer tart. A tetejéről az étcsoki nem maradhat le.
Tradicionális omlós vajas linzer baracklekvárral, viszont a csavar benne, hogy porcukor helyett minőségi étcsoki csíkokat olvasztunk a tetejére.
Ischler újragondolva, hiszen belsejében vegyes házi lekvárválaszték lapul, míg kívül a házi csoki borításon kívül fehér csokit is olvasztunk a tetejére. Imádni fogod!
A mi desszertjeink közül sem hiányozhat a trendi macaron! Állíts össze egy mixed, mi a citromos, kávés, csokis, epres, pisztáciás, vaniliás ízekre esküszünk.
Egy kis szicíliai ízvilág megbolondítva, ugyanis a csokis és pisztáciás piskóta a pisztácia mousse mellett fehércsokis epervelővel igazi kuriózum! Egyik bestsellerünk!
Forró nyári délutánokra is ajánljuk a marcipán lapra épülő fehér csokis mousse-t mennyei mandulagrillázzsal, melynek intenzív ízvilágát egy kis mandulalisztes csokis piskóta lágyít.
Gyümölcsös és krémes ízre vágysz egyaránt? Akkor próbáld ki a linzer kosárba csurgatott vanília krémet friss bogyós gyümölcsökkel.
Egyik bestsellerünk a tripla csokis desszert. Gondosan összeállított ízvilágát a mandulalisztes csokis piskóta alapokra épülő fehércsokoládé mousse, majd tejcsokoládé mousse alkotja. Búbját étcsokoládéval vonjuk be, így tökéletes bomba ízt kapunk. Vigyázat, addiktív.
A design alapján talán rá sem ismertek, hiszen mi újragondoltuk ezt a mennyei édességet. Házi linzer morzsa pillér tartja a habos tejszínes túrókrémet átölelő friss házi barackvelőt, a desszert tetején ropogós mering ékeskedik.
Páratlan ízvilágba csöppensz, ha a kávés alapra épülő sajttortánkat választod, hiszen mogyoróvajas mascarpone krémmel készítjük, na meg egy kis étcsokival, ettől lesz ennyire egyedi az alábbi egyveleg.
Sacher imádók figyelem! Bár már biztos rengeteg Sachert kipróbáltatok, a mienket nem érdemes kihagyni! Mandulalisztből készítjük a sacher piskótát és házi baracklekvárunktól felejthetetlen desszert születik. Kihagyhatatlan a tetejére csurgatott olvasztott csokoládé. Imádni fogod!
Hagyományos brownie, rendhagyó ínycsikaldozó omlós karamell gombóccal, ettől egyedi a boca brownie.
Kihagyhatatlan a lágyan megbabonázó vaníliás, krémes desszert, melynek tetejét roppanós cukorréteg és pár szem friss gyümölcs borít.
A messze legnépszerűbb olasz desszert, ami nálunk is az egyik bestseller. A kávés piskótákat betemető igazi itáliai recept alapján készült mennyei mascarpone krémünk tetejét minőségi csokoládéporral varázsoljuk felejthetetlenné.
Forró nyári napokra ajánljuk a citromos pohárkrémet, amitől egyből garantáltan felfrissülsz!
Szezonális kedvencünk a mango, műzlidarabok és mascarpone rétegekből felépülő krémünk, ami garantáltan lehűt a forróságban.
Lágyan elbűvölő tejszínes desszertünk, erdei velővel a nyár slágere!
Ha bevállalós vagy, akkor a mesés párost alkotó epervelő és mascarpones pisztácia krémet ajánljuk, amit még izgalmasabbá tettünk egy kis mandulagrillázzsal.
Háziasan főzött megunhatatlan vaníliás somlói krém, keményítő nélkül tojássárgájával készül, ami ellepi a mandulalisztes csokis piskótákat.
Ikonikus madártejünk újragondolva, melynek tetején ropogós mering úszik karamell öntettel díszítve.
Szeretettel várunk Zuglóban a Kassai tér 14-ben Hétfőn zárva a többi napon reggel 8-tól este 20 óráig tartunk nyitva! Cukrászdánk és teraszunk ideális lehet családi, baráti találkozókra, üzleti megbeszélésekre is.